Oregon

Filter:Oregon X
Oregon

 

Fördelarna med Oregon

Ergonomiskt utformade för att lätt och optimalt balansera för bästa komfort samt lågt ljud och lätthanterliga. Mångsidig batteri- och laddningsplattform fungerar med alla verktyg. En fullständig omfattande linje gör att du kan slutföra alla jobb du behöver göra - från träd- och häcktrimning till grässklippning, lövblåsning och allmän ansning. Oregon är en global tillverkare och marknadsförare av reservdelar, utrustning och tillbehör för skogsbruk, gräsmatta och trädgård; gård, ranch och jordbruk; marknader för skärning och efterbehandling av betong. Oregon säljer sina produkter i merän 110 länder runt om i världen.

Oregon is real power

Många batteridrivna produkter har märkts med en professionell stämpel men batterikraft har aldrig kunnat mätt sig med den kommersiella bensindrivna skogsmaskiner - fram till nu. Nya Oregon 120V Professional-serien är konstruerad med upp till 15% mer kraft än den bensindrivna utrustningen, bara det säger mycket om den nya tekniken.

Oregons historia och grunare

Uppfinnaren Joseph Buford Cox arbetade en kylig höstdag 1946 när han plötsligt pausade för att undersöka en märklig aktivitet i en trädstubbe. En timmerbagge i storleken som en mans pekfinger, tuggade sig lätt igenom starkt virke och gick både över och längs med träfibrerna efter behag. Joe var en erfaren operatör av de bensindrivna sågarna som användes på den tiden, men skärkedjan var stundom ett problem. Den krävde mycket omsorg och underhåll. "Jag tillbringade flera månader på att leta efter naturens svar på problemet", erinrade Joe. "Och jag hittade den till slut i timmerbaggenslarven.

Oregon erbjuder hög kvalitet

Som ledande inom innovation och kvalitet producerar Oregon sågkedjor, stänger och kedjehjul som respekterats inom kedjesåg- och skogsindustrin samt tillbehör till utomhusutrustning och delar för trädgårds- och landskapssektorn. Faktum är att Oregon är marknadsledande inom tillverkning av sågkedjor och styrstänger för motorsågar. Oregon erbjuder dessa produkter under varumärkena OREGON®, Carlton® och KOX.

Oregons mest populära kategorier

 

 Motorsågskedjor

Vi har motorsågskedjor från hobby-nivå upp till absolut proffs-nivå. Vi hjälper dig hitta rätt motorsågskedja och svärd till din såg. Motorsågskedjor och svärd till din motorsåg från Branschledande Oregon.

 

 Trädgård

Oregons verktyg använder högkvalitativa batterier som ger verktygen en konstant strömförsörjning och lång körtid. De är alltid redo, mata in batteripaketet och aktivera gasreglaget.

 

 Trimmerlina

Slipp all frustration i samband med laddning av trimmertråd. Inga lösa brickor eller fjädrar. Det snabbaste laddsystemet någonsin. Minskar tidsåtgången från 5 minuter till några få sekunder.

 

Skyddsutrustning 

Oregon erbjuder ett brett sortiment av personlig utrustning för såväl skogsarbetare som grönyteskötel. Vår målsättning är att erbjuda slitstarka, innovativa och prisvärda skyddskläder. 

 

 

Film

 

   

Antal länkar

Batterispänning

Håldiameter

Kapacitet

Kedjedelning

Klingdiameter

Spårbredd

Svärdlängd

Varumärke

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Alla priser visas inkl. moms

Handla
Information

Jämför produkterDu kan jämföra upp till 3 produkter