Maskinvaruhusets bygg- och grovdammsugare

 

Grov- och byggdammsugare är särskilt utformade för byggbranschen och andra krävande miljöer. Vårt sortiment omfattar både mobila och stationära dammsugare med olika effektnivåer och funktioner. Oavsett om du behöver en liten, lättviktig dammsugare för din hemverkstad eller en stor, tung maskin för en professionell byggarbetsplats har vi den perfekta lösningen för dig.

Vad är en grovdammsugare / byggdammsugare?

En grov dammsugare är en typ av dammsugare som är särskilt utformad för användning i byggbranschen och andra tuffa miljöer. De är vanligtvis kraftfullare än vanliga dammsugare och klarar av det slitage som följer med dessa typer av tillämpningar.

Hur använder man en grovdammsugare?

En grovdammsugare används vanligen för att städa upp större skräp med. Den kan vara ett användbart verktyg på byggarbetsplatser eller i andra tuffa miljöer. För att använda en grovdammsugare behöver du bara ansluta slangen till maskinen och sedan slå på den. Dammsugaren kommer att suga upp skräpet och lägga det i uppsamlingsbehållaren eller dammsugarpåsen. 

Dammklass

Varumärke

Vilka är fördelarna med att använda en byggdammsugare?

Byggdammsugare erbjuder många fördelar jämfört med vanliga dammsugare. De är kraftfullare, så de klarar tuffare rengöringsuppgifter. De är också utformade för att klara det slitage som följer av att användas i tuffa miljöer. Detta gör dem till ett utmärkt val för byggarbetsplatser eller andra krävande miljöer.

Våra mest populära grovdammsugare

  • Makita VC2512L
  • Flex VC26LMC
  • Bosch GAS 35 M AFC
  • Flex VCE44MAC
  • Starmix ISC L-1625 TOP
  • Makita VC4210M

Är det någon skillnad på en byggdammsugare och en grovdammsugare?

Det finns skillnader mellan byggdammsugare och grovdammsugare. Byggdammsugare är särskilt utformad för användning inom byggbranschen, vilket gör att de bl.a. har bättre filtrering. En grovdammsugare är utformadför att städa upp större vardagsskräp eller stök i det privata garaget.

Byggdammare finns i olika dammklassningar L, M, & H klass. H-klass har den bästa filtreringen och L-klass den sämre. M-klass täcker behovet på ett bygge med fint damm som trä och betong, medans H-klass klara farligt damm. 

Bra att veta om grovdammsugare

Några saker att tänka på när du letar efter en grov dammsugare är följande:

- De är vanligtvis kraftfullare än vanliga dammsugare, så de kan hantera tuffare rengöringsuppgifter. 

- De är också utformade för att klara av det slitage som uppstår vid drift i tuffa miljöer. Detta gör dem till ett utmärkt val för byggarbetsplatser eller andra krävande.

- Välj en dammsugare med rätt slangstorlek och effektnivå för dina behov.

- Se till att dammsugaren har en dammbehållare som är lätt att tömma.

Om du letar efter en byggdammsugare eller en dammsugare för tunga arbeten är Maskinvaruhuset det perfekta stället att handla på. Vi har ett brett utbud av maskiner som passar alla behov, och vår erfarna personal kan hjälpa dig att hitta den perfekta modellen för dina behov. Kontakta oss idag för att få veta mer om våra produkter och tjänster.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Alla priser visas inkl. moms

Handla
Information

Jämför produkterDu kan jämföra upp till 3 produkter