Belysning

En bra arbetsbelysning är ett måste på byggarbetsplatsen eller vid renovering. Det finns lampor med olika styrka, med och utan batteriförsörjning. Här hittar du energisnåla högkvalitativ LED-arbetsbelysning i flera olika storlekar och av olika tillverkare. Vi har arbetsbelysning från välkända varumärken som Makita, Hikoki, Scangrip, ALS, Milwaukee och Oregon. Läs mer om arbetsbelysning och bygglampa längre ner.

Batterispänning

Med eller utan batteri

Varumärke

Liten eller stor arbetslampa?

Vill du lysa upp ett helt rum behöver du en stor bygglampa. Dessa lampor placeras oftast på golvet men kan ibland också skruvas upp på väggen tillfälligt. Arbetar du i trånga utrymmen kan det passa bättre med en mindre arbetslampa. Det finns ex. dom små lampor som får plats i handen eller på huvudet, en sk. pannlampa. 

Nät- eller batterdriven?

När du inte har tillgång till el är det klockrent med en batteridriven arbetslampa. Maskinvaruhuset har batteridrivna arbetslampor från maskintillverkarna som Milwakuee, Makita, Hikoki mfl. där deras egna batterisystem passar, men vi har även massor av bygglampor från andra tillverkare som populära Mareld, Scangrip och Tamoline. Vissa har uppladdningsbara batterier inbyggt och vissa drivs av AA eller AAA batterier. 

Sladdbundna arbetslampor är bra när du vet att bygglampan endast ska vara placerad där vägguttag eller tillgång till nätström finns. 

Vilken styrka ska man ha?

Vi har arbetslampor i olika ljusstyrka som passar olika ändamål. Ju högre lumen, dest starkare ljus får du från din bygglampa. 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Alla priser visas inkl. moms

Handla
Information

Jämför produkterDu kan jämföra upp till 3 produkter