Byggradio med bluetooth uppkoppling - Bosch, Makita, Hikoki, Milwaukee & fler!

Nynna dig igenom arbetsdagen med den moderna byggradion med stöd för externa enheter som till exempel mobilen via Bluetooth eller USB. Med en byggradio som har stöd för externa enheter kan du själv välja spellista med dina favoriter medans du bygger eller målar. Byggradion är tillverkad för att klara det mesta - och då menar vi inte Metallica på högsta nivå, utan stöt-, slittålig och robust konstruktion som gör den utmärkt på byggarbetsplatsen. Många av våra musikspelare har även FM mottagare. 

Batterispänning

Med eller utan batteri

Tekniska egenskaper

Varumärke

Byggradio med LCD-display

Med byggradio missar du inte lunchrasten eller "tvåfikat", byggradion är oftast utrustad med en LCD-display med klocka och alarmfunktion. Byggradion är även AM- och FM-kompatibel med radiofrekvens med hög mottagning. Saknar du ett uttag eller adapter kan du enkelt ladda din telefon då Bygggradion är utrustad med möjlighet till tillkoppling av laddare för mobiltelefon och externa enheter via USB.

Liva upp stämningen med en byggradio!

Man ska ha kul på jobbet, eller hur? Dom flesta tycker att en byggradio livar upp stämningen på arbetsplatsen. Vare sig man har enformiga arbetsuppgifter eller måste fokusera på enstaka problemlösningar har forskning visat att man arbetar effektivare med med musik i bakgrunden. Det beror på att glädjen från musiken gör att hjärnan utsöndrar ämnen som dopamin, serotonin och noradrenalin. Dessa ämnen bidrar till att göra dig avslappnad och fokuserad. Till exempel visar det sig att folk som lyssnar på musik medan de utför enformiga arbetsuppgifter, jobbar snabbare och gör färre misstag. Så en byggradio livar inte bara upp stämningen för arbetarna utan bidrar även för företagets räkning. 

Bra att tänka på när man ska välja en byggradio

Det finns några saker man bör väga in i sitt val av en byggradio, så jag tänkte gå igenom några av dom här. En sladdlös byggradio är bra då den kan tas med på arbeten där man inte har tillgång till eluttag eller om man flyttar sig mycket på en stor arbetsplats och inte vill dra och och sätta in sladden hela tiden. Det är dock viktigt att radion har sladd också så man kan koppla in den när batterierna är slut. 
Bluetooth är en trevlig egenskap på en byggradio när man vill spela upp musik från sin mobiltelefon som dom flesta gör idag. Sammankoppla mobilen enkelkt med byggradion med hjälp av Bluetooth och spela musiken från telefonen. 
Så vilken tillverkare ska du välja? Vi har Makita byggradio, Milwaukee byggradio, Hikoki byggradio och Bosch byggradio. Alla dessa tillverkare vet vad dom sysslar med men kika noga på egenskaperna för vardera radio och använd gärna vår jämförelsefunktion. Där kan du jämföra vikt, storlek, batteritid, pris mm som hjälper dig en bra bit på vägen. En annan viktig del i valet av tillverkare är om du redan äger ett batterisystem från en av dessa. Eftersom dom flesta av våra byggradios drivs av samma batteri som den tillverkarens maskiner drivs av borde du välja samma du har för att slippa köpa laddare. 

Byggradio med sladd

Byggradio med endast sladd som drift är inte så vanligt idag då de flesta tillverkare förstått vikten av en sladdlös byggradio. Vi rekommenderar starkt att gå på sladdlösa valet eftersom dom oftast kan kopplas in med sladd också. 

Byggradio med batteri

En sladdlös byggradio är det populära valet idag. Det man ska tänka på här när du valt den tillverkaren du har redan äger maskiner av är vilken batterispänning du har idag. Har du tex bara 18V maskiner från Makita bör du satsa på en byggradio från just Makita som drivs av 18V batterier. Vi har batteridrivna byggradios på 7,2V, 10,8V, 12V, 14,4V och 18V. 

Pris på de olika byggradios

Vi på Maskinvaruhuset håller alltid bra priser på våra byggradios. Det finns byggradio från strax under tusenlappen upp till 5000 kronor. Det som skiljer dessa olika prisklasser åt är egenskaper, högtalareffekt och tålighet. 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Alla priser visas inkl. moms

Handla
Information

Jämför produkterDu kan jämföra upp till 3 produkter