Batteridrivna verktygspaket från Bosch, Makita, Hitachi & fler!

Här hittar du över 45 olika verktygspaket med batteridrivna verktyg från välkända tillverkare som Bosch, Makita, Hikoki, Hitachi, Milwaukee m.fl. Verktygspaketen innehåller maskiner som borrmaskiner, skruvdragare, cirkelsåg, sticksåg, spikpistoler, multiverktyg mm. Använd filtreringsfunktionen för att välja ut den tillverkare du söker samt vilken batterispänning du vill ha, det finns från 10,8V och 12V till 18V och 36V.

Batterispänning

Med eller utan batteri

Varumärke

Verktygspaket för alla behov

Vare sig du är hemmafixare, totalt nybörjare eller proffs är verktygspaket ett bra val när man behöver flera verktyg på en gång. Vi har billiga nedsatta priser och nästan alltid verktygspaket på kampanj. Det finns några verktyg som är viktiga för att komma igång med snickrandet. Självklart behöver du hammare, skruvmejslar, vinkelhake, fogsvans och andra handverktyg som du kan hitta här. När du har handverktygen kommer dom riktigt roliga inköpen, maskinerna. Beroende på hur stort ditt projekt är och om du har planer på bygga mer framöver rekommenderar vi olika stora paket. Det finns verktygspaket med några stycken maskiner som skruvdragare, sticksåg och cirkelsåg till dom största maskinpaketen där du blir helt komplett som även kan innehålla borrhammare, multiverktyg, vinkelslip och mutterdragare.

Makita verktygspaket

Vi har ca 4 st paket från Makita med allt från tre till sex batteridrivna maskiner per paket. Näst intill alla paket kommer med batterier och laddare, men läs noga i produktbeskrivningen eller kontakta oss för rådgivning.

Bosch verktygspaket

Sedan har vi 7 st paket från Bosch innehållande allt från borrskruvdragare och vinkelslip till starka ficklampor och borrhammare. En hel del verktygspaket kommer även med en snygg verktygsväska på köpet.

Hitachi verktygspaket

Hitachi heter nu mera Hikoki. Här erbjuder vi hela 11 kombokits i olika kombinationer. Hikoki med deras multivoltslösning är riktiga trevliga maskiner man bör ta en extra titt på. Här finns det alltså paket som innehåller både 18 volts och 36 volts maskiner som kan gå på samma batterier, just Multivolts batteriet.

Milwaukee verktygspaket

Vi har 23 st paket från Milwaukee, så här kan man hitta fler kombikits än man kan önska sig. Det finns något paket som passar alla. 

Vi har även Ryobi verktygspaket, som är ett prisvärt val. 

Att köpa flera verktyg i ett paket är både smidigt, praktiskt och prisvärt. Dessa kombokits rabatteras och väskan man ofta får med är ett perfekt sätt att förvara sina verktyg.

Vi har ett verktygspaket som passar alla

Vi har många verktygspaket från flera tillverkare med olika kombinationer av verktyg. Är du professionell hantverkare och behöver en komplett verktygsflotta har vi flera paket som passar dig. Har du inte börjat köpa på dig en viss tillverkare och deras batterisystem kan du välja fritt bland dom proffsmärken vi har och vilken kombination av verktyg som passar de arbeten du utför. 
Är du en hemmafixare som ofta bygger om rekommenderar vi att man använder proffsverktyg, så som Makita verktygspaket eller kombokit från någon av dom andra tillverkare vi har. 
Det finns verktygspaket som passar alla, både små och stora paket med färre och fler maskiner i. Ska du bara sätta upp lite hyllor då och då eller borra i din vägg hemma för att fästa TV:n räcker ett litet verktygspaket. 

Verktygspaket med alla essentiella verktyg

Flera av våra verktygspaket innehåller alla nödvändiga verktyg som behövs för att kunna göra en stor ombyggnad, tex. cirkelsåg, sticksåg, borrhammare, mutterdragare, tigersåg och skruvdragare som det här paketet från Makita. Det finns även verktygspaket som passar andra jobb där färre verktyg behövs som innehåller vinkelkap, mutterdragare och skruvdragare, tex det här kombokitet från Hikoki. Sen har vi dom mindre paketen som passar dig som ska borra upp tavlor och annat på din betongvägg som innehåller skruvdragare och borrhammare, tex det här verktygspaket från Hikoki

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Alla priser visas inkl. moms

Handla
Information

Jämför produkterDu kan jämföra upp till 3 produkter