Svetstillbehör

 

Svetstillbehör

Rätt svetstillbehör är viktiga för svetsprocessen. De kan underlätta processen och ge bättre svetsar. Det finns en mängd olika svetstillbehör på marknaden, och var och ett har sitt egna specifika syfte.

Ett vanligt svetstillbehör är en svetshjälm. En svetshjälm hjälper till att skydda ögon från gnistor och UV-strålning. Det är viktigt att välja en svetshjälm som är bekväm och sitter bra.

Andra svetstillbehör är bland annat:

Svetshandskar

Svetshandskar är en viktig säkerhetsutrustning vid svetsning. De skyddar händerna från värmen och gnistorna som uppstår vid svetsningen. Svetshandskar ska vara tillverkade av ett robust material, till exempel läder, och ska sitta bra. Här länkar vi till ett par prisvärda svetshandskar. 

Svetstråd

Svetstråd används för att sammanfoga två metallstycken. Det är en stark och hållbar tråd som klarar av värmen och gnistorna från svetsning. Det finns ett gäng olika sorts svetstråd och är du osäker på vad du behöver hjälper vi dig. 

Svetsbord

Ett svetsbord är en plan yta som används för att placera metallen som svetsas på. Det hjälper till att hålla metallen stabil och gör det lättare att svetsa.

Svetsvagn

En svetsvagn är ett flyttbart bord som kan användas för att hålla fast metallen som svetsas. På så sätt kan du enkelt flytta runt metallen och hålla den stabil.

Hos oss på Maskinvaruhuset hittar du all svetstillbehör du behöver till svetsning.

Varumärke

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Alla priser visas inkl. moms

Handla
Information

Jämför produkterDu kan jämföra upp till 3 produkter