Bitmag

Filter:Bitmag X

 

Bitmag är populär men varför och hur används den

Framför allt är Bitmag ett hjälpmedel och en smidig komponent för snabba bitsbyten, den är även extra värdefull för de som gång efter annan lyckas slarva bort, tappa eller glömmer sina bits. Med en Bitmag kan du magasinera dina bits och du vet alltid vart de finns.

Snabbare bitsbyten

Ärligt talat, är verkligen Bitmag så pass tidsbesparande som det sägs eller går det lika fort att förvara bits i fickan? Många skulle hävda att Bitmag är den snabbaste lösningen efter att noterat dessa moment vilket man undviker med en Bitmag:

  • Ta av sig handskarna för att leta efter bits i fickan
  • Plocka upp nedtrappade bits från marken
  • Hämta nya bits när du tappat bort eller förlagt dem någonstans

Jag saknar fäste för min skruvdragare, kan jag använda Bitmag?

Det är inga problem. Du kan alltid fästa din Bitmag tack vare dubbelsidig tejp vilket medför att hållaren kan placeras i princip vart du vill på din skruvdragare. Både Bitmag orginal och Bitmag Komposit är försedda med Neodynium- samt Samaruim-magnet vilket är tillräckligt starkt för att hålla denna produkt på plats.

 

 

Arbetsmiljö och säkerhet

Större företag tenderar begära att samtliga anställda ska bära handskar under arbetets gång men där handsken i sig kan uppfattas som ett irritationsmoment för snickaren vid byte av bits. Detta medför oftast att snickarna skär sönder topparna på handskarna medans andra låter bli att använda dem. Hur som helst, fördelarna med ett okomplicerat bitsbyte möjliggör enhetlig användning av handskar och minskar där med risken för handskador. 

Med ett arbetsflöde utan onödiga avbrott kan fokuseringen riktas mer på arbetsmomentet än kringliggande irritationsmoment som tappade bits.

Jag har en Makitaskruvdragare, finns det olika färger?

Det finns anpassade färger disponibla för de mest välkända tillverkarna Makita, DeWalt, Milwukee och Hikoki i färgerna turkos, gul, röd och grön​​​​​​. Dessa bitssatser smälter snyggt in med den skruvdragare som du väljer att använda.

 

 

 

 

 

Varumärke

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Alla priser visas inkl. moms

Handla
Information

Jämför produkterDu kan jämföra upp till 3 produkter