Makita

Filter:Makita X

Makita startades i Japan 1915, med fokus på försäljning och reparation av belysningsarmaturer och elmotorer. Först 1958 efter många års tillverkning av elmotorer kom deras första elverktyg ut på marknaden, en bärbar elhyvel. Senare samma år befäste de sin position som specialisttillverkare av elverktyg genom att presentera sin första handhållna spårfräs.

1962 utökade Makita sitt elverktygssortiment genom att börja tillverka handhållna cirkelsågar och borrar.

Makita lanserade sin första batteridrivna borrmaskin 1978. Genom stora investeringar i forskning lyckades de förbättra tekniken i deras batteridrivna maskiner vilket möjliggjorde högre kapacitet, längre drifttider, kortare laddningstider och längre livslängd. Dessa egenskaper är fortfarande kärnan i utvecklingen av Makitas batteridrivna verktyg och 11 år senare, 1987, bestod Makitas sortiment av batteridrivna 7,2 V verktyg av 15 st maskiner med samma batteri och laddare.

År 2005 beslutade Makita sig för att göra stora investeringar i tillverkningen av 18 V liliumjonsortimentet. Det beslutet visade sig bli ett av de avgörande ögonblicken i Makitas historia. Idag erbjuder Makita världens mest omfattande sortiment av uppladdningsbara batteridrivna 18 V verktyg. Utöver att vara det största på marknaden har sortimentet av 18 V batteriverktyg de snabbaste batteriladdningstiderna tack vare den smarta laddningstekniken.

Maskinvaruhuset.se är stolta återförsäljare av Makitas enorma sortiment. Vi följer dom i deras arbete och utveckling av nya produkter så vi håller oss uppdaterade med nya funktioner och tillbehör. Vi kan även stolta meddela att vi privat äger en hel del Makitaverktyg.

I vårt sortiment på Maskinvaruhuset.se hittar du de flesta maskiner och verktyg från Makita så som skruvdragare, borrskruvdragare, combokit, cirkelsåg, sticksåg, vinkelslip, bordsåg, kap- och gersåg, sänksåg, luftblås, lövblås, gräsklippare, skruvautomat, spikpistol, dyckertpistol, kedjesåg, dammsugare, häcksax mm. Vi har även tillbehör så som batteri, laddare, väska, makpac, inlägg, sågklinga, sticksågsblad mm.

Antal länkar

Batterispänning

Bitsfäste

Chuckstorlek

Dammklass

Drift

Förvaringstyp

Håldiameter

Kapacitet

Kedjedelning

Klingdiameter

Laserstråle

Med eller utan batteri

Noggrannhet

Passar med sågblad

Räckvidd

Skivdiameter

Spårbredd

Sliptyp

Storlek

Svärdlängd

Sågtyp

Tekniska egenskaper

Typ av Skruvdragare / Borrmaskin

Varumärke

Verktygsfäste

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Alla priser visas inkl. moms

Handla
Information

Jämför produkterDu kan jämföra upp till 3 produkter