Utökat sortiment för plattsättare

Utökat sortiment för plattsättare

Nu har vi utökat sortimentet med fler proffsverktyg för plattsättare från populära varumärken som Tebo, Collomix, Battipav, Sigma, Montolit, Starmix m.fl.
Se några utvalda produkter här nedan. 

 

Sigma är ett italienskt familjeföretag som har tillverkat kakelskärare i mer än 60 år. Fokus ligger på den professionella plattsättaren och när det kommer till kvalitet lämnas inget åt slumpen.

Sortimentet är heltäckande med produkter för att kapa och klippa byggkeramik. Ingen platta är för stor eller för liten och Sigma har garanterat en kakelskärare eller diamantsåg för att lösa problemet.

En kakelskärare från Sigma karaktäriseras av sin stilrena design och klara blå färg.

Sigma 2G med 260 mm skärlängd

Sigma 3D4 med 950 mm skärlängd

 

 

Collomix grundades 1974 och har sedan dess varit dedikerade att “lösa blandningsproblem”. Med tiden har de utvecklats till en specialist inom området med ett gott internationellt rykte. Genom att förena kvalitet och erfarenhet med stor innovationsförmåga lyckas Collomix lösa problem där andra kör fast. Ett exempel är det patenterade ”Hexafix”-fästet som gör att man snabbt och enkelt kan byta visp utan att använda verktyg.

Med över 40 års erfarenhet har Collomix idag en bred ”mixing atlas” som innehåller blandningsanvisningar till det flesta mineralbaserade byggprodukterna på marknaden. Collomix erbjuder ett komplett maskin- och verktygsprogram för blandning.

Collomix AQiX för exakt vattendosering

Collomix TMX150, kraftfull tvångsblandare

 

 

I tyska Stuttgart har Starmix producerat dammsugare för bygg och industri i över 90 år.

På en hårt konkurrensutsatt marknad har man genom smarta och innovativa lösningar lyckats arbeta sig in som en aktör att räkna med.

Starmix är specialiserade på byggdamm och har alltid hantverkaren i fokus när de tar fram nya produkter. Ett exempel på detta är det smarta iPulse-systemet som tillåter arbetet att fortsätta medan dammsugarens filter rengörs automatiskt.

Starmix uClean ADL-1420 EHP, Klass L

Starmix iPulse M-1635 Safe, Klass M

 

 

De första egenutvecklade produkterna för plattsättning i varumärket Tebo kom redan i mitten av 70-talet. I dag täcker sortimentet allt inom plattsättning men består även av produkter för andra områden som bygg, renovering, golvläggning och installationer.

Produkterna kännetecknas av dess innovativa lösningar och höga kvalitet.

Tebo Ceramica 180 med en kraft på 560 W

Tebo Granito Dry M är en diamantborrsats

 

 

I 70 år har Italienska Montolit tillverkat verktyg för byggkeramik. Deras produkter kännetecknas av innovation, perfektion och design som kombineras med högsta kvalitet. Produkterna återfinns i 120 olika länder och har under åren fått flera internationella utmärkelser.

Montolit MP 63P3 med 630 mm skärlängd

Montolit TBH är en diamantklinga

 

 

Battipav grundades i Cotignola, Italien, 1983 och är en ledande tillverkare av diamantsågar och kakelskärare. Deras affärsidé är att producera marknadens bästa elektriska och manuella kakelskärare. Då de flesta leverantörerna på marknaden har flyttat sin produktion till Asien har Battipav valt att utveckla produktionen i Cotignola.

Battipav gör allt från forskning och utveckling, till kapning av metaller, produktion av vattenpumpar och motorer samt slutligen montering. Produktionen blir allt mer automatiserad och samtliga produkter som levereras ut från fabriken är noggrant testade för att uppfylla alla de krav som ställs av både användare och material.

Battipav Vip 260 med 600 mm skärlängd

Battipav Dynamic med 1200 mm skärlängd

 

 

Vi på Maskinvaruhuset får passa på att önska er alla en riktigt god jul och ett gott nytt år!2020-12-23
Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Alla priser visas inkl. moms

Handla
Information

Jämför produkterDu kan jämföra upp till 3 produkter