Ny utmanare nya möjligheter

Ny utmanare nya möjligheter

 

I och med samarbetet mellan Maskinvaruhuset och Airmee kan du nu få dina leveranser till dig, hemma, på jobbet eller var som helst – exakt när du behöver det.

Maskinvaruhuset avtalskunder i Stockholmsområdet kan, om så vill, erhålla leverans samma dag som beställning. Airmee levererar 7 dagar i veckan mellan 9 och 22 vardagar och 11 till 22 på helgerna. För avtalskunder i Stockholm kan leveranser ske mellan 10-14 samma dag (vardagar). 

Airmee är Techbolaget som med full kraft utmanar de traditionella distributionsleden tillsammans med ett fåtal övriga aktörer. Airmee:s vision och uppdrag är att optimera alla transporter i varje stad med den bästa och mest miljömässigt hållbara leveransupplevelsen genom att utnyttja deras forskningsbaserade teknik.

Du följer ditt paket i realtid från det att Airmee påbörjar utkörningen med deras moderna trackingsystem direkt i mobilen. Vi vill passa på att välkomna Airmee som samarbetspartner och hoppas tjänsten underlättar för både oss och våra kunder.

Vanliga frågor:

Kan man byta leveransdag?

Ja, du kan ändra datum och tid på spårningssidan. Du kommer åt länken via SMS som vi skickar till dig.

Vart kan Airmee leverera?

Airmee levererar i de större områdena Stockholm, Göteborg och Malmö. De täcker över tre miljoner människor i Sverige, vilket är över 30% av befolkningen.

Vad händer om jag missar leveransen?

Ingen fara, Airnee gör ett nytt försök nästa dag.

 

Linköping och Norrköping täcks nu av Airmees hemleveranser.

Stockholm, Göteborg och Malmö får nu sällskap av Linköping och Norrköping bland städer som täcks av Airmees hemleveranser.2020-03-11
Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Alla priser visas inkl. moms

Handla
Information

Jämför produkterDu kan jämföra upp till 3 produkter